Workshops wecken en inmaken

Workshop wecken en inmaken
Maria Hoeve staat voor duurzaam, puur en eerlijk. Onze visie is dat gezond eten hieraan bijdraagt. Met de workshops wecken en inmaken leer je op authentieke wijze gerechten maken zonder toevoegingen of onnatuurlijke conserveringsmiddelen van verse producten van het land uit eigen regio.
Wecken of inmaken kan prima gecombineerd worden met onze moderne manier van leven. Een keer geen tijd om te koken; dan pak je je eigen klaargemaakte pot en staat er snel een heerlijke
en verantwoorde maaltijd op tafel.

Locatie
Boerderijkeuken van de Maria Hoeve, Weelsedijk 61, Strijen.

Wanneer
Op verschillende dagen organiseert Maria Hoeve een workshop wecken en inmaken. Neem contact op met Jeantine Spieker voor de mogelijkheden: info@mariahoevestrijen.nl.

 
Workshop
Uitleg over wecken en inmaken van groenten en fruit
Zelf koken/blancheren/bakken van diverse gerechten en daarna wecken en inmaken
Aan het eind kan je je geweckte/ingemaakte potten mee naar huis nemen











Praktisch
  • Keuze uit een dagdeel of een hele dag
  • Inclusief koffie, thee met lekkers
  • Inclusfief glazen potten en groenten
  • Naar keuze lunch met producten uit eigen regio
  • Naar keuze een naslagwerk met recepten en theorie over wecken en inmaken.